Krijg ik nog iets extra’s?

Jazeker! Voor mijzelf geldt, dat ik mij het liefst beperk tot waar ik goed in ben: taal, tekst en communicatie. Gelukkig kan ik terugvallen op een enorm netwerk vol gepassioneerde vakmensen die er ook voor jou willen zijn. Fotografen, vormgevers, webdesigners, reclamebureaus, programmeurs en nog veel meer. Allemaal toppers in hun vak. Dankzij hen kan ik aanvullende diensten leveren.

Ik benader mijn netwerk graag wanneer jij een opdracht hebt die mijn diensten overstijgt. En omdat het contact via mij verloopt, heb jij één aanspreekpunt en blijft het overzichtelijk. Wel zo prettig! Hieronder zie je de aanvullende diensten die ik kan leveren. Wil je een offerte? Neem dan gerust contact met mij op.

Aanvullende diensten

Webdesign

Heb je niet alleen goede webteksten nodig, maar een complete website? Geef je wensen door en ik zorg dat die website er komt!

Vormgeving

Ook voor vormgeving kun je bij Staatmaker terecht. Het maakt niet uit wat er ontworpen moet worden, ik vind iemand die het voor je doet!

Drukwerk

Heb je drukwerk nodig? Flyers, brochures, een magazine, briefpapier, visitekaartjes, of zelfs banners of reclameborden? Ook op dit terrein help ik je verder!

Fotografie

Soms heb je écht goede foto’s nodig. Voor je website, voor social media, of voor die nieuwe mailing. Ik vind de fotograaf die bij jouw opdracht past!