Wat kost zoiets?

Voordat je mij een opdracht geeft, wil je natuurlijk eerst weten wat mijn tarieven zijn. Je ziet hieronder mijn tarief per uur voor de verschillende werkzaamheden. Het loont de moeite om een offerte op te vragen. Ik probeer namelijk zoveel namelijk mogelijk maatwerk toe te passen.

Hoewel je kunt uitgaan van de tarieven hieronder, zet ik het liefst in op een vaste prijs, met een korting of meerprijs (in overleg) wanneer ik minder of juist meer uren aan jouw opdracht besteed. Is sprake van gecombineerde werkzaamheden (en tarieven)? Dan spreek ik graag een gemiddeld tarief of een vaste prijs voor de hele opdracht met je af. Wel zo duidelijk!

Wil je een gespecificeerde offerte ontvangen? Ik hoor graag van je.

Tarieven

Schrijven

Voor het schrijven van teksten reken ik €60 per uur excl. BTW. Denk hierbij aan teksten op basis van research, briefings, maar ook interviews, blogs etc. Dit tarief geldt ook voor communicatieadvies.

Herschrijven

Voor het herschrijven van teksten reken ik €55 per uur excl. BTW. Jij levert jouw teksten aan, ik herschrijf ze voor je. Dit tarief geldt ook voor communicatieondersteuning (bijvoorbeeld content creëren voor social media) en voor vertaalwerk.

Tekstcorrecties

Voor het corrigeren van teksten reken ik €50 per uur excl. BTW. Dit gaat om teksten die je niet uitgebreid herschreven wilt hebben, maar die ik voor je check op taal en spelling.