Goede teksten… en méér!

Teksten en communicatie… het zijn begrippen waar je alle kanten mee op kunt. Voor welke werkzaamheden kun je mijn hulp inroepen?

Ik ondersteun je graag bij het schrijven, herschrijven, corrigeren of vertalen van jouw teksten en geef taaladvies. Ook kun je mij vragen voor communicatieadvies en praktische ondersteuning bij jouw communicatie.

Tekst en communicatie

Schrijven, herschrijven en corrigeren

Ik schrijf nieuwe teksten aan de hand van briefings, interviews en/of research. Web- en brochureteksten, blogs, whitepapers, interviews enz. Ik kan jouw teksten ook herschrijven. Jij levert ‘ruwe’ teksten aan en ik herschrijf ze tot een prettig leesbaar geheel. Twijfel je over je taalgebruik en spelling? Dan corrigeer ik jouw teksten graag voor je!

Taaladvies

Veel Nederlanders hebben een beperkte taalvaardigheid en dat neemt ieder jaar toe. Daar wil je iets mee, want wat heb je eraan dat jij prachtige verhalen vertelt, maar dat een deel van jouw doelgroep ze niet begrijpt? Ik help je graag om te communiceren op het taalniveau van jouw doelgroep! Ook help ik je bij vertalingen (Nederlands-Engels, of misschien wel Nederlands-Afrikaans).

Communicatie advies

Hoe zorg je dat jouw verhaal impact heeft bij je klanten? Welke communicatiemiddelen zet je in? Hoe maak je een communicatieplan of een contentkalender? Ik help je bij dit soort vragen met communicatieadvies. Samen brengen we in kaart wat jij met jouw communicatie wilt bereiken, of nodig hebt, en hoe je dat realiseert!

Communicatie ondersteuning

Besteed jij het actueel houden van je website liever uit? Of het maken en plaatsen van content op jouw socialmedia-accounts? Of ander communicatiewerk? Ik help je er graag bij. Zo hoef jij er niet mee bezig te zijn, maar weet je wél zeker dat het gebeurt! Handig toch, zo’n extra tandwiel in jouw communicatie-machine?

Arnoud Gort | Landstede MBO en hogeschool Viaa

Margriet Twisterling | Twist Ontwerp en Advies